«Τρομάζει ο Παναθηναϊκός»

«Τρομάζει ο Παναθηναϊκός»

Ο Βέλιμιρ Περάσοβιτς δήλωσε πως το ρόστερ του Παναθηναϊκού… τρομάζει και πως οι «πράσινοι» μπορούν να φτάσουν μέχρι την κατάκτηση της Euroleague.

Ο προπονητής της Λαμποράλ Κούτσα μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της Euroleague για τους αγώνες με τους Κυπελλούχους Ελλάδας στα πλέι οφ της κορυφαίας διοργάνωσης, τόνισε:

[ads2]

«Μπροστά μας έχουμε μια πρόκληση που αρκετοί παίκτες μας δεν είχαν ποτέ ξανά στην καριέρα τους. Δεν ήμασταν μεταξύ των φαβορί για να φτάσουμε ως εδώ στο ξεκίνημα της σεζόν, αλλά θα προσπαθήσουμε να εκμεταλλευτούμε αυτή την ευκαιρία, αφού βρισκόμαστε εδώ. Θα προσπαθήσουμε να πάμε στο Final Four» και πρόσθεσε για την ποιότητα του «τριφυλλιού»:

«Ο Παναθηναϊκός είναι μια αθλητική ομάδα που παίζει έξυπνα και έχει μερικούς παίκτες που έχουν καθοριστικό ρόλο στο σετ παιχνίδι. Με το βάθος που έχει στο ρόστερ του ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε να κατακτήσει την Euroleague. Μετά τις νέες προσθήκες μέσα στη σεζόν, το επίπεδο του Παναθηναϊκού ανέβηκε και έχουν μια ομάδα που προκαλεί τρόμο στον καθένα».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News