Τρίτος με ανατροπή ο Παναθηναϊκός

Διέσυρε τον ΑΟ Σερρών ο Παναθηναϊκός

Την τρίτη θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα εφήβων κατέκτησε ο Παναθηναϊκός που κέρδισε τον Προμηθέα Πάτρας με 66-59 στον μικρό τελικό.

Με την κατάκτηση της τρίτης θέσης ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στο πανελλήνιο πρωτάθλημα εφήβων ο Παναθηναϊκός που κέρδισε τον Προμηθέα Πάτρας με 66-59 στον μικρό τελικό.

Το ματς ήταν κλειστό μέχρι και το ημίχρονο, ωστόσο ο Προμηθέας ξέφυγε στο τρίτο δεκάλεπτο. Ο Παναθηναϊκός απάντησε, έκανε την ανατροπή και πήρε το ματς.

Πρώτος σκόρερ για τον Παναθηναϊκό ήταν ο Δεϊμέζης με 23 πόντους και 10/15 εύστοχα δίποντα, ενώ ο Αβδάλας είχε 17 πόντους με 4/8 δίποντα και 10 ριμπάουντ. 17 πόντους σημείωσε και ο Δήμου που είχε 5/15 δίποντα, 9 ριμπάουντ και 5 ασίστ.

Για τον Προμηθέα που τερμάτισε τέταρτος, κορυφαίος ήταν ο Βάχλμπεργκ με 15 πόντους, ενώ ο Καναβός είχε 13 πόντους και 13 ριμπάουντ. Ο Ευστρατιάδης είχε 11 ριμπάουντ ενώ στα ρηχά έμεινε ο Πλώτας με 12 πόντους και 2/21 σουτ εντός παιδιάς.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 11-15, 25-25, 39-46, 66-59

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News