Τρελά λεφτά από τις νέες σουίτες της Λεωφόρου

Τρελά λεφτά από τις νέες σουίτες της Λεωφόρου

Το πλάνο του για την ανακατασκευή της Λεωφόρου παρουσιάζει, δια του προέδρου του Γιάννη Αλαφούζου, τη Δευτέρα στο «Παύλος Γιαννακόπουλος» ο Παναθηναϊκός. Ο ισχυρός άνδρας της «πράσινης» ΠΑΕ θα παρουσιάσει το χρονοδιάγραμμα αλλά και κάποια από τα έργα που θα γίνουν.

Μεταξύ άλλων θα αναφερθεί και στις σουίτες του «Απόστολος Νικολαϊδης», οι οποίες θα κατασκευαστούν εκεί που βρίσκονται τώρα οι βόρειες σειρές των επισήμων στην Θύρα 3.

[ads2]

Kατασκευή 14 σουιτών, χωρητικότητα 10 ατόμων, οι οποίες προφανώς και θα παραχωρηθούν σε εύπορους φίλους του Παναθηναϊκού.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την πλευρά του Γιάννη Αλαφούζου υπάρχει αισιοδοξία πως οι σουίτες θα… πιαστούν πριν καν ολοκληρωθούν τα έργα, καθώς αρκετοί επιφανείς φίλοι του «τριφυλλιού» έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για να εξασφαλίσουν θέσεις.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News