Τραβούν... τα μαλλιά τους στην Ευρωλίγκα με τις επιδόσεις του Μπέικον!

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Η δωδεκάδα του Τριφυλλιού

Δε θέλει πολύ μυαλό για να σκεφτεί κανείς πόσο άστοχα σκέφτηκαν οι ομάδες της Ευρωλίγκα και ειδικότερα τα βαριά πορτοφόλια στο θέμα Μπέικον.

Ο Αμερικανός κάνει «όργια» με τον Παναθηναϊκό, τον τοποθέτησε αυτή τη στιγμή στην πρώτη 8άδα της Ευρωλίγκα, ο κόσμος του Τριφυλλιού «επέστρεψε» στο ΟΑΚΑ και το πρωτάθλημα από δω και στο εξής, έχει… ψωμί!

Οι «πράσινοι» απέκτησαν τον Μπέικον χάρις την τρέλα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, καθώς ο Ράντονιτς τον είχε απορρίψει (δημόσια).




Όσοι προπονητές την… πάτησαν το καλοκαίρι και του γύρισαν την πλάτη (με πρώτο τον Μπαρτζώκα), χτυπούν το κεφάλι τους στον τοίχο, τουλάχιστον βάσει των τωρινών δεδομένων, καθώς ουδείς μπορεί να προβλέψει τι θα συμβεί στο μέλλον.

Γιατί ο Μπέικον που… χαζεύει την Ευρώπη με τις εμφανίσεις του ντυμένος στα πράσινα, είχε θέση στα ρόστερ ακόμη και των πιο ισχυρών ομάδων της Euroleague. Και μέχρι στιγμής… εκθέτει μια ολόκληρη διοργάνωση που τον αγνόησε επιδεικτικά επί σειρά μηνών!

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News