Τόσα δίνει σε Ουίτινγκτον ο Παναθηναϊκός

Αρέσει στον Παναθηναϊκό ο Γκρεγκ Ουίτινγκτον

Ο Παναθηναϊκός έχει μπει σε μια «καυτή» εβδομάδα που θα κορυφωθεί την Παρασκευή με την συνέντευξη Τύπου των Αλβέρτη, Διαμαντίδη, Τριαντόπουλου και Βόβορα.

Οι «πράσινοι» έχουν εντατικοποιήσει τις μεταγραφικές τους κινήσεις, καθώς θέλουν να κινηθούν γρήγορα για να μη χαθούν άλλοι στόχοι μετά τον Λάντρι Νόκο που έκλεισε στον Ερυθρό Αστέρα.

Σύμφωνα με την Live Sport, οι «πράσινοι» προσφέρουν στον Ουίτινγκτον 500.000 δολάρια και έχουν διαμηνύσει στην πλευρά του παίκτη πως δεν πρόκειται να μπουν σε διαδικασία πλειστηριασμού.

Ο 26χρονος πάουερ φόργουορντ έχει μια πολύ καλή πρόταση από τον Παναθηναϊκό, ωστόσο παρακολουθείται και από άλλες ομάδες με τελευταία τη Φενέρμπαχτσε. Η τουρκική ομάδα, ωστόσο, δεν έχει ακόμη επισημοποιήσει το ενδιαφέρον τη (ακόμη είναι ασαφές ποιος θα αναλάβει τον πάγκο της), γι’ αυτό και στο «τριφύλλι» πιέζουν για να υπογράψει ο παίκτης.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News