Το σενάριο για Νέντοβιτς αντί... Μπέντιλ!

Το σενάριο για Νέντοβιτς αντί... Μπέντιλ!

Σήριαλ έχει γίνει η τελευταία αλλαγή που δικαιούται ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, όσον αφορά τους ξένους για το υπόλοιπο του Πρωταθλήματος και του Κυπέλλου.

Ο Νέντοβιτς, παρά το γεγονός πως έχει επιστρέψει στα παρκέ, δεν έχει δηλωθεί από τους πράσινους για το ελληνικό πρωτάθλημα, διότι άπαντες περιμένουν να μάθουν τα μαντάτα για τον Μπρέι.

Αν ο Μπρέι δώσει το παρόν στους τελικούς, τότε, ο Σέρβος θα πάρει τη θέση του Μακ. Αν ο Αμερικανός παραμείνει εκτός, τότε, το επικρατέστερο σενάριο θέλει τον Νέντο να αφήνει εκτός τον Μπέντιλ!

Το θετικό για το Τριφύλλι είναι πως έχει σύμμαχο τον χρόνο. Τα ματς με Προμηθέα και ΑΕΚ είναι διαδικαστικού χαρακτήρα, ενώ το Κύπελλο, κι αυτό αργεί. Έχει ένα γεμάτο 20ημερο, συνεπώς, ο Παναθηναϊκός για να κάνει την επιλογή του.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News