Το πλεονέκτημα του Παναθηναϊκού ενόψει της νέας σεζόν!

Και τώρα... δουλειά: Πάει για 6-9 μεταγραφές ο Παναθηναϊκός!

Στον Παναθηναϊκό συνεχίζεται ο μεταγραφικός σχεδιασμός με σκοπό η ομάδα να παρουσιαστεί έτοιμη τόσο στα προκριματικά του Conference League όσο και στην έναρξη του πρωταθλήματος.

Βέβαια, στην νέα σεζόν το Τριφύλλι θα ξεκινήσει με ένα μεγάλο πλεονέκτημα έναντι των ανταγωνιστών του. Αυτό δεν είναι άλλο από τον βασικό του κορμό και την χημεία  που ήδη υπάρχει.

Σίγουρα ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει ζητήσει μεταγραφές και θα τις έχει αφού στηρίζεται απόλυτα από την διοίκηση αλλά ο Σέρβος διαθέτει ήδη κάτι που δημιούργησε ο ίδιος την σεζόν που μας πέρασε.

Ένα βασικό κορμό που αποτελείται από 6-7 παίκτες οι οποίοι δουλεύουν ακριβώς όπως τους έχει ζητήσει ο προπονητής τους. Ονομαστικά αυτοι είναι οι Βέλεθ, Σένκεφελντ, Χουάνκαρ, Ρούμπεν, Παλάσιος, Αιτόρ και Κουρμπέλης. Ο τελευταίος μπήκε σε αυτό το κλειστό γκρουπ από την στιγμή που επέστρεψε από τον τραυματισμό του.

Αυτό δίνει την δυνατότητα στον Σέρβο προπονητή να κινηθεί στοχευμένα στο φετινό μεταγραφικό παζάρι προσθέτοντας στο ρόστερ της ομάδας παίκτες που δεν υπάρχουν σε κομβικές θέσεις αλλά και παίκτες για να αποκτήσει η ομάδα βάθος και ποιότητα.

Έτσι, ο Παναθηναϊκός θα μπορέσει να εμφανιστεί έτοιμος σε Πρωτάθλημα και Ευρώπη και θα ανέβει ακόμα μερικά επίπεδα που θα τον φέρουν πιο κοντά στο μέγεθος του.

Ένας μέγεθος που υποχρεώνει το Τριφύλλι να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην Ελλάδα και να κάνει λαμπρές πορείες στην Ευρώπη.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News