«Το παραμύθι με τους οργανωμένους στα αποδυτήρια της Λεωφόρου»

Συνοδεία αστυνομίας, η αποχώρηση από τη Λεωφόρο - Αγριο κράξιμο και συνθήματα κατά Αλαφούζου

Παραμύθι χωρίς δράκο η είδηση ότι η διοίκηση του Παναθηναϊκού επέτρεψε έβαλαν μέσα στα αποδυτήρια στο ημίχρονο του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό οργανωμένους οπαδούς για να σκυλοβρίσουν τους παίκτες.

Πιο συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα sdna.gr, αναφέρει σχετικά με την «είδηση» που κυκλοφόρησε χθες:

«Ορισμένοι που έχουν τελειώσει εδώ και χρόνια για τον Παναθηναϊκό και πλέον δουλεύουν για το απέναντι μαγαζί, επιχειρούν ακόμη και τώρα να σπείρουν διχόνοια, όπως έκαναν βέβαια και στα περίφημα χρόνια που το Τριφύλλι είχε μία πανίσχυρη οικογένεια πίσω του.

Για όλα τους φταίει ο κόσμος, επειδή ο κόσμος ήταν κι αυτός που τους τελείωσε από τον σύλλογο. Το τελευταίο που σκαρφίστηκαν ήταν ότι άνθρωποι της διοίκησης του Παναθηναϊκού έβαλαν μέσα στα αποδυτήρια στο ημίχρονο του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό οργανωμένους οπαδούς για να σκυλοβρίσουν τους παίκτες και διάφοροι καλοθελητές ακολούθησαν το παραμυθάκι χωρίς να ελέγξουν την εγκυρότητα της είδησης.

Τόσα προβλήματα έχει ο Παναθηναϊκός και μάλιστα πραγματικά προβλήματα, τα οποία μπορεί να αναδείξει ο καθένας, χωρίς μάλιστα να κινδυνεύει με τσιμέντωμα, όπως αλλού που τρέμουν και τη σκιά τους οι ρεπόρτερ.

Οπότε, τι ωφελεί στα εκατό αληθινά περιστατικά να προσθέσεις μία τέτοια κατασκευασμένη ιστορία;».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News