Το νέο deal του Γιαννακόπουλου για τα τηλεοπτικά της Basket League

Η διευκρίνιση για τα 20 εκατ. ευρώ

Βγαίνει μπροστά ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος για το θέμα των τηλεοπτικών δικαιωμάτων της Basket League.

Τα χρήματα της τηλεόρασης αποτελούν βασικό έσοδο για τις ομάδες του πρωταθλήματος που αυτή την περίοδο σχεδιάζουν τα ρόστερ τους την επόμενη σεζόν. Ωστόσο όλα είναι στον αέρα αφού όπως έχει γίνει γνωστό η ΕΡΤ με την οποία έχουν συμβόλαιο οι περισσότερες ομάδες επιθυμεί μείωση των χρημάτων.

Η αναδιάρθωση που έχει αποφασιστεί συνδέεται άμεσα με το οικονομικό σκέλος και τα τηλεοπτικά δικαιώματα. Το προηγούμενο καλοκαίρι υπεγράφη η συμφωνία των 11 ΚΑΕ με την ΕΡΤ διετούς διάρκειας.

Ο Παναθηναϊκός, η ΑΕΚ και ο Ολυμπιακός έχουν συμβόλαιο με την Cosmote TV.

Όσον αφορά την ομάδα του Πειραιά αυτό έληξε φέτος αλλά ουδείς γνωρίζει τι αναμένεται να συμβεί αφού όπως όλα δείχνουν θα αγωνιστεί στη δεύτερη κατηγορία. Όπως αναφέρει το «Secret» ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έχει βγει μπροστά προκειμένου να μπει και πάλι στο τραπέζι της κεντρικής διαχείρισης.

Ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού έχει αναλάβει πρωτοβουλία για μία συμφωνία που θα καλύψει το σύνολο των ομάδων. Πρέπει να σημειώσουμε ότι εφόσον υπάρχει συμβόλαιο με την Cosmote TV σε ισχύ πρέπει να υπάρξει και το «πράσινο φως» της συνδρομητικής τηλεόρασης για να τεθεί θέμα κεντρικής διαχείρισης.

Πηγή: dailymedia.gr


Eλέγξτε επίσης

Βόβορας: «Αυτά θέλει ο Ρικ Πιτίνο...»

«Ψηλό που έπαιζε στην Α1 θέλει ο Παναθηναϊκός»

Ο Παναθηναϊκός έχει σχεδόν κλείσει τις μεταγραφές του, καθώς σύμφωνα με δημοσιεύματα θα κινηθεί για …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.