Το Mega παραμένει το κανάλι του Panathinaikos!

Το Mega παραμένει το κανάλι του Panathinaikos!

Δεν θα προβληθούν αγώνες του Champions League στο ιστορικό κανάλι του Mega τη φετινή σεζόν, λόγω του αποκλεισμού του Ολυμπιακού…

…και πώς θα μπορούσε να συμβεί, αφού το συγκεκριμένο κανάλι είναι άρρηκτα συνυφασμένο με την χρυσή εποχή του Panathinaikos στην Ευρώπη!

«Όλοι… Mega!», ήταν το σλόγκαν των οπαδών του Παναθηναϊκού, όταν η ομάδα πρωταγωνιστούσε στην Ευρώπη και έκανε πορείες, τις οποίες δεν ακουμπούν σήμερα, ούτε στο μικρό τους δακτυλάκι… οι πρεσβευτές της χώρας.

Αντιλαμβάνεται κανείς τη διαφορά ανάμεσα στις δύο εποχές. Επί… Panathinaikos η Ελλάδα χτύπαγε μέχρι και… πεντάδα στα rankings, επί… οτιδήποτε άλλο, η χώρα οδεύει ολοταχώς για την 22η θέση με τους εκπροσώπους αυτής, να αποκλείονται από ομάδες της Βουλγαρίας, του Καζακστάν και της Βοσνίας!

No Panathinaikos, No Party!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News