«Το επεισόδιο Καντζούρη - Θαρθάνο δεν ξεκίνησε από τον Πασκουάλ»

«Το επεισόδιο Καντζούρη - Θαρθάνο δεν ξεκίνησε από τον Πασκουάλ»

Το συμβάν με το θερμό επεισόδιο ανάμεσα σε εκείνον και τον Ινίγο Θαρθάνο προ τριετίας σε ένα Μπάμπεργκ – Παναθηναϊκός κλήθηκε να σχολιάσει ο Ηλίας Καντζούρης στην εκπομπή Pick N Roll.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ηλίας Καντζούρης:

Είχα καλέσει timeout στα 2:07 πριν από το φινάλε. Δεν το ξεκίνησε ο Πασκουάλ, άλλος ήταν. Όσοι ξέρουν μπάσκετ, 2:07 είναι μια ολόκληρη ζωή. Επειδή ο Παναθηναϊκός πίεζε και έκανε παγίδες σε όλο το γήπεδο, κάλεσα το timeout για να πω στους παίκτες να είναι προσεκτικοί. Επ’ ουδενί δεν ήθελα να θίξω κάποιον, αμέσως μετά από το timeout ο Παναθηναϊκός έπαιξε zone-press με παγίδες σε όλο το γήπεδο, που έδειξε ότι δεν είχε παρατήσει το ματς.

η φασαρία την προκάλεσε έντεχνα ένας συνεργάτης του κόουτς Πασκουάλ. Τρέφω απεριόριστο σεβασμό για τον Πασκουάλ. Θα έπρεπε να είμαι βλάκας για να προκαλέσω, το έκανα για το συμφέρον της ομάδας για την οποία δούλευα. Δεν έχω μετανιώσει κιόλας, αν ξαναγινόταν κάτι αντίστοιχο, το ίδιο θα έκανα.

Το Σάββατο κάναμε μια μεγάλη νίκη απέναντι σε έναν τεράστιο αντίπαλο όπως η ΑΕΚ. Θα μπορούσε να είναι και το τελευταίο μας εντός έδρας ματς. Θυμηθήκαμε τους κόπους και τις προσπάθειές μας και μέσα από τα προβλήματα κάναμε μια πολύ καλή εμφάνιση. Τέθηκε θέμα να αναλάβω την ΑΕΚ όταν έφυγε ο Λούκα Μπάνκι, ναι. Όντως συζητήθηκε, κάναμε και μια επαφή, αλλά αυτή η ερώτηση θα πρέπει να απευθυνθεί στη διοίκηση της ομάδας“.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News