Το…αδιανόητο ποσό που στέλνει Παναθηναϊκό εκτός Παιανίας!

Ισόπαλος στο φιλικό ο Παναθηναϊκός

Σε μία σεζόν οικονομικών φοροελαφρύνσεων και αυξημένου μπάτζετ, ο Παναθηναϊκός μένει εκτός Παιανίας για ένα πραγματικά μικρό ποσό.

Όσο αδιανόητο είναι σε τέτοιες εποχές πανδημίας ο Γ. Βαρδινογιάννης να ζητάει αύξηση 50% στο ενοίκιο της Παιανίας, άλλο τόσο είναι για μόλις 60.000 ευρώ ο Παναθηναϊκός να περιπλανεί τα τμήματα τις ακαδημίας του.

Διαβάζονται περισσότερο τώρα…

 

 

«Στραβωμένοι παίκτες με Ρόκα-Πογιάτος»

Τέλος δύο από τον Παναθηναϊκό – Πού πήγαν

Φρουτάκια Πεταλούδες – δωρεάν παιχνίδι και σε ποια καζίνο θα τα βρείτε |21+

Συγκεκριμένα, ο “Καπετάνιος” από 120.000 ευρώ ζήτησε 180.000 ευρώ για να παραχωρήσει το προπονητικό της Παιανιάς στον Παναθηναϊκό.

Ο Παναθηναϊκός θα έχει την Κ19 στη Λεωφόρο, τις Κ17, Κ16 & Κ15 στο πλαστικό γήπεδο στο Κορωπί, το οποίο μάλιστα θα το μοιράζονται μισό μισό (!), ενώ τα τμήματα από Κ11 ως Κ13 θα προπονούνται σε ένα αθλητικό κέντρο της Βάρης το οποίο στερείται ιδιωτικότητας.

Πρόκειται για μία αδιανόητη κίνηση, η οποία δεν αρμόζει στο πιο σημαντικό κομμάτι του Παναθηναϊκού, την ακαδημία του, αφού το προπονητικό της Παιανίας παραμένει το πιο πλήρες προπονητικό στην Ελλάδα, πόσο μάλλον αν το συγκρίνουμε με Λεωφόρο, ένα πλαστικό γήπεδο και κάτι άλλα γηπεδάκια στη Βάρη.

Είναι αποκλειστική ευθύνη των Γιάννη Αλαφούζο και Τσάβι Ρόκα είτε να βρεθεί η άκρη και ο Παναθηναϊκός να συνεχίσει στην Παιανία, είτε να αποφασιστεί η άμεση επέκταση στο Κορωπί, αφού η λύση…νομάδων που σχεδιάζεται για την επόμενη σεζόν δεν αρμόζει στον Παναθηναϊκό!


Eλέγξτε επίσης

Πογιάτος: «Ήρθα στην καλύτερη ομάδα της Ελλάδας»

Να μάθει να κερδίζει

Ο Παναθηναϊκός μάχεται τον ίδιο του τον εαυτό, αυτόν προσπαθεί πρωτίστως να ξεπεράσει, δευτερευόντως τους …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.