Την τελευταία στιγμή του Γουίλιαμς

Την τελευταία στιγμή του Γουίλιαμς

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε χωρίς απρόοπτα την προετοιμασία του για την σημαντική αναμέτρηση με την Λοκομοτίβ Κουμπάν, στο κλειστό του ΟΑΚΑ (17/03, 21:15), με την συμμετοχή του Ελιοτ Ουίλιαμς να κρίνεται την τελευταία στιγμή.

Οι προπονήσεις ολοκληρώθηκαν, στον Παναθηναϊκό, ενόψει της μεγάλης αναμέτρησης με την Λοκομοτίβ Κουμπάν, στο κλειστό του ΟΑΚΑ (17/03, 21:15), με τον Σάσα Τζόρτζεβιτς να εξακολουθεί να πονοκεφαλιάζει για τον Έλιοτ Ουίλιαμς.

[ads2]

Ο Αμερικανός για μία ακόμα ημέρα ακολούθησε μέρος του προγράμματος προπόνησης της ομάδας και ως εκ τούτου η συμμετοχή του στη μεγάλη αναμέτρηση με την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα θα κριθεί την τελευταία -κυριολεκτικά- στιγμή.

Στόχος των «πράσινων» δεν είναι άλλος από τη νίκη, που θα επαναφέρει για τα καλά στη μάχη» για την δεύτερη θέση του ομίλου, την ομάδα, με τον κόσμο του Παναθηναϊκού να ετοιμάζεται να δώσει βροντερό παρών, για ένα ακόμα παιχνίδι στο φετινό Top 16.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News