Βιγιαφάνες: «Τιμητικό το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού»

Βιγιαφάνες: «Τιμητικό το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού»

Ο Λούκας Βιγιαφάνες μίλησε σε αθλητική ιστοσελίδα για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού, λέγοντας πως «Πάντα είναι τιμητικό να υπάρχει ενδιαφέρον από μεγάλες ομάδες. Έχω συμβόλαιο με τον Παναιτωλικό μέχρι το καλοκαίρι και με την Ιντεπεντιέντε μέχρι τον Δεκέμβριο».

Αναλυτικά όσα είπε στο Panathinaikos24.gr: «Έχω ενημερωθεί από αυτά που διαβάζω. Δεν ξέρω κάτι. Δεν μου έχουν πει κάτι. Είμαι παίκτης του Παναιτωλικού τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι και εκεί έχω το μυαλό μου», μας είπε αρχικά ο Βιγιαφάνες και στη συνέχεια μας εξήγησε πως έχει η κατάσταση με το συμβόλαιό του.

[ads2]

«Είμαι με δανεισμό μέχρι το καλοκαίρι στον Παναιτωλικό. Μετά θα πρέπει να γυρίσω στην Ιντεπεντιέντε. Εκείνη έχει τα δικαιώματα μου. Το συμβόλαιό μου με την Ιντεπεντιέντε τελειώνει τον Δεκέμβριο που έρχεται».

«Το ενδιαφέρον από μεγάλες ομάδες είναι πάντα τιμητικό. Όλοι θέλουν να παίξουν σε ομάδες με ιστορία. Αλλά αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να πω περισσότερα, γιατί δεν ξέρω περισσότερα. Δεν χειρίζομαι εγώ τις υποθέσεις».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News