Τιμά το περιβραχιόνιο ο Ιωάννης Παπαπέτρου

Το τρελό buzzer beater του Παπαπέτρου στο ημίχρονο! (vid)

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου τιμά το περιβραχιόνιο, είναι από τους ελάχιστους που προσπαθούν να επιπλεύσουν από το ναυάγιο.

Το σερί των μεγάλων διακρίσεων (κι όχι αυτών τύπου Σούπερ Καπ που έδωσαν συνέχεια στην αδιανόητη αλυσίδα 27 χρόνων με ένα μίνιμουμ τίτλο) δεν θα συνεχιστεί φέτος αυτό όμως δεν σημαίνει ότι ο σύλλογος πρέπει να αδιαφορήσει για τους γηγενείς του που κάθε άλλο παρά κακοί παίκτες είναι. Παπαπέτρου, Παπαγιάννης, Μαντζούκας είναι μια χαρά βάση για τα επόμενα χρόνια, με πολλά έτη μπροστά τους ώστε να παίξουν μπάσκετ ποιότητας.

Το θέμα μας, όμως, είναι ο αρχηγός. Μέχρι στιγμής έχει πανηγυρίσει τρία πρωταθλήματα και δύο κύπελλα ενώ τη σεζόν που μας πέρασε σάρωσε τους ατομικούς τίτλους κερδίζοντας τα βραβεία MVP του πρωταθλήματος και του τελικού κυπέλλου, το βραβείο πρώτου σκόρερ του τελικού κυπέλλου καθώς και μια θέση στην καλύτερα πεντάδα της Basket League.

Παρά τις εγχώριες επιτυχίες στην Ευρωλίγκα δεν έχει καταφέρει να επιδείξει κάτι παραπάνω από μια παρουσία στα πλέι-οφ το 2019. Οι ατομικές του επιδόσεις αυτά τα τέσσερα χρόνια μαρτυρούν το λόγο που αποτελεί ένα από τα πρώτα βιολιά της ομάδας, μέχρι και πλέι-μέικερ έγινε πέρσι! Ο αθλητής δεν πρέπει σε καμία των περιπτώσεων να απογοητευτεί από την εικόνα εγκατάλειψης που βγάζει το τμήμα. Έχουν καιρό μπροστά τους οι πράσινοι για να τον μεταπείσουν ότι κάτι καλό μπορεί να σταθεί μελλοντικά.

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News