Τι έλεγαν οι παίκτες στα αποδυτήρια για τα πέναλτι

ΣΚΑΝΔΑΛΟ! Το πεντακάθαρο πέναλτι που δεν δόθηκε στον Παναθηναϊκό (vid)

Ορισμένοι είναι στον Παναθηναϊκό από την αντιμετώπιση που είχαν από τον διαιτητή Γκεστράνιουςστο στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Οι πράσινοι έχουν παράπονα για δύο πέναλτι που δεν υπέδειξε, ένα στο πρώτο ημίχρονο σε κλοτσιά του Μπουζούκη μέσα στην περιοχή και ένα στο δεύτερο μέρος σε πάτημα του Μπα πάνω στον Μακέντα.

Στα αποδυτήρια, τη μικτή ζώνη και στο πούλμαν οι παίκτες του Παναθηναϊκού κοιτούσαν και ξανακοιτούσαν τη φάση στα κινητά τους και απορούσαν πώς αυτό το μαρκάρισμα δεν δόθηκε πέναλτι. Θεωρούν πως αν σφύριζε πέναλτι ο Γκεστράνιους σε εκείνη τη φάση, θα έφευγαν τουλάχιστον με την ισοπαλία από το «Γ. Καραϊσκάκης» και όχι με ήττα.

Μάλιστα κάποιοι έλεγαν πως ίσως ο Παναθηναϊκός να πληρώνει την ανεξέλεγκτη κόντρα Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα, αφού μετά τα παράπονά τους στην Τούμπα (2-2) ήρθαν και αυτά στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News