Θεραπεία ο Μαμούτε

Θεραπεία ο Μαμούτε

Θεραπεία έκανε και την Παρασκευή ο Μαμούτε, ο οποίος έχει υποστεί τράβηγμα. Απουσίασε ο Σάντσεθ. Στην κυκλοφορία της μπάλας δούλεψαν οι παίκτες του Παναθηναϊκού.

Δίχως κάποιο απρόοπτο συνεχίστηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για την εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στον Λεβαδειακό για την 19η αγωνιστική της Super League.

[ads2]

Ο Μαμούτε συνεχίζει μόνος του, κάνοντας θεραπεία ώστε να ξεπεράσει τον μυϊκό τραυματισμό που αποκόμισε στο φιλικό της Τετάρτης κόντρα στην Κ-20 του «τριφυλλιού». Δεν έδωσε το «παρών» ο τραυματίας, Σέρχιο Σάντσεθ, που έχει… δρόμο ακόμη να διανύσει για να βρεθεί σε θέση να προσφέρει.

Το πρόγραμμα των «πράσινων» είχε ζέσταμα, παιχνίδια με μπάλα και παιχνίδι σε μικρό χώρο. Η προπόνηση με την οποία θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία για το ματς με τους Βοιωτούς έχει προγραμματιστεί για τις 3 το μεσημέρι του Σαββάτου.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News