Θέλουν έναν… Ομπράντοβιτς στην ΠΑΕ!

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - Παοκ: Το πανό στη Λεωφόρο (pic)

Πολύ θέλουμε να δούμε τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να μακροημερεύει στον Παναθηναϊκό.

Όσα χρόνια βλέπουμε την ομάδα, μαράζι έχουμε να παραδειγματιστεί η ΠΑΕ από την ΚΑΕ και να ανακαλύψει, να στηρίξει τον δικό της «Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς».

Ο Ιβάν είναι πρακτικός προπονητής. Θα στην κάνει τη δουλειά και με το παραπάνω. Ξέρει να βάλει και να δουλέψει στο παιχνίδι της ομάδας του 3-4 πράγματα χρήσιμα γνωρίζοντας τη φύση της λίγκας και τους αντιπάλους.

Φέτος ,μετά από ένα ταραχώδη χειμώνα όπου οι περισσότεροι έλεγαν ότι αποκλείεται να έβγαζε σεζόν στο Κορωπί, έχτισε ένα ρόστερ ανταγωνιστικό στη μάχη της ευρωπαϊκής εξόδου.

Πειραματίστηκε πολύ, στήριξε όλους τους παίκτες-κλειδιά, εκ του αποτελέσματος υπέγραψε μετρημένους αθλητές που μπορούσαν 1) να βοηθήσουν άμεσα (Γκασίνοβιτς) 2) να ανταποκριθούν σε αυτό που ήθελε να παίξει (Παλάσιος).

Απλά πραγματάκια αλλά αποτελεσματικά γιατί είχε τους παίκτες που μπορούσαν να αποδώσουν σε τέτοιες καταστάσεις κι όπου δεν τους είχε τους ανακάλυψε ή τους «έφτιαξε» (Αϊτόρ, Βιγιαφάνιες, Ιωαννίδης, Κώτσιρας, Κουρμπέλης οι πρώτοι που έρχονται στο νου). Το πρώτο δείγμα ήταν κάτι παραπάνω από ενθαρρυντικό για τον κόουτς. Κάτω από συγκεκριμένες καταστάσεις, με τα λάθη του και τα στραβά του ο Ιβάν είναι ότι καλύτερο πέρασε από τον πάγκο τα τελευταία έτη.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News