«Θα βρεθεί κάποιος να δώσει 20 εκατ. στον Γιαννακόπουλο για την ΚΑΕ;»

Νέο «χτύπημα» Γιαννακόπουλου μετά το live: «Θα μπορούσα να πουλήσω εικονικά...»

Η μπασκετική στήλη Slam Dunk του SDNA «άνοιξε» το θέμα ιδιοκτησίας στον Παναθηναϊκό και παρέθεσε τα δεδομένα για την επόμενη μέρα της ομάδας.

Αναλυτικά:

«Τώρα πόσο εύκολο είναι να βρεθεί νέος ιδιοκτήτης με μεγάλο πορτοφόλι που θα δώσει 25, είτε και 20, θα χώσει άλλα τόσα σε μια τριετία για να γίνει ο Παναθηναϊκός ανταγωνιστικός αγωνιστικά και να τα βάλει και με όλο αυτό το σύστημα που δημιουργείται; Δύσκολο είναι αλλά το ΟΑΚΑ δημιουργεί ευκαιρίες ως project επένδυσης.

Το να επιστρέψει ο Γιαννακόπουλος μέχρι την προηγούμενη εβδομάδα ήταν στη σφαίρα της φαντασίας. Η διπλή παρουσία του σε Λιόλιο και ΟΑΚΑ δημιούργησε ελπίδες, μετά με την αποχώρηση του έγινε ένα βήμα πίσω, κι από τότε ούτε φωνή ούτε ακρόαση. Ακόμα και οι haters του Γιαννακόπουλου όμως που του χρεώνουν αυτή τη μαύρη διετία στην Ευρωλίγκα, ξέρουν ότι ο Παναθηναϊκός με και χωρίς Γιαννακόπουλο δεν είναι ίδιος. Και δεδομένα είναι πιο εύκολο να συμβούν κάποια πράγματα εσωτερικά παρά να γίνει όλο το σενάριο της προηγούμενης παραγράφου.»

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News