Θα το... κυνηγήσει για Νιάς, παρά το «exit» του Ντρεοσί

Μεταγραφή «φλέβα χρυσού» για τον Παναθηναϊκό

Δεν έχουν παραιτηθεί στο θέμα του Σέιχ Νιάς οι πράσινοι, παρά την απομάκρυνση του Πιέρ Ντρεοσί και τις οποίες δυσκολίες υπάρχουν στις επερχόμενες διαπραγματεύσεις με τη Λιλ.

Οι πρωταθλητές Γαλλίας υπολογίζουν κανονικά τον Νιάς, μάλιστα, θεωρούν πως πρόκειται για ένα πρότζεκτ με προοπτικές εξέλιξης.

Από τη μεριά του, ο Παναθηναϊκός θα κυνηγήσει προς το τέλος της καλοκαιρινής προετοιμασίας, τις οποίες πιθανότητες του αντιστοιχούν για ανανέωση του δανεισμού του, σύμφωνα με το newspao.gr.

Οι άνθρωποι της πράσινης ΠΑΕ έχουν να πουν τα καλύτερα για το νεαρό ποδοσφαιριστή, ο οποίος ξεχώρισε με την παρουσία του στο χώρο του κέντρου στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος και στα πλέι οφ.

Προς τον Αύγουστο, λοιπόν, θα υπάρξουν επαφές με τη Λιλ, για να μάθει το Τριφύλλι τις διαθέσεις του γαλλικού συλλόγου. Δεδομένου, ότι η ομάδα του Νιάς θα παίξει του χρόνου στο Champions League και θα θέλει να φανεί ανταγωνιστική, τα πάντα μπορούν να συμβούν.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News