Θα τα ακούσει χοντρά και ο Κουρμπέλης!

Κουρμπέλης, ο πιο ακριβοπληρωμένος - Τα χρήματα που θα λάβει

Στην μέτρια (προς κακή) κατάσταση που βρίσκεται ο Δημήτρης Κουρμπέλης ας μην απορήσουμε αν σύντομα αρχίσει το κράξιμο!

Όλα αυτά για ποδοσφαιριστή που έβαλε πλάτη στα δύσκολα, δίνει πάντα ότι έχει (ασχέτως αν αυτό κρίνεται αρκετό για τις ανάγκες του κλαμπ) και στο κάτω -κάτω είναι ο μοναδικός διεθνής σου ποδοσφαιριστής που είναι βασικός στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Το τι ακολούθησε της απόφασης του μεγαλομετόχου να «τραβήξει την πρίζα» τον Σεπτέμβρη του 2017 είναι πάνω – κάτω γνωστό σε όλους. Σε εκείνη τη χρονική περίοδο και μέχρι το φινάλε της σεζόν, ο Δημήτρης έμεινε και στήριξε την ομάδα.

Είχε, μάλιστα, αρκετές ευκαιρίες να αποχωρήσει, ειδικά όταν δέχθηκε πρόταση από τον ΠΑΟΚ τον Γενάρη του 2018. Παρ’ όλα αυτά, δεν άφησε τον Παναθηναϊκό και μάλιστα είχε δηλώσει χαρακτηριστικά

«Ήταν μία δύσκολη απόφαση, είχα ένα μικρό χρονικό διάστημα να αποφασίσω για το μέλλον μου. Συνήθως τις αποφάσεις τις σκέφτομαι καλά πριν τις πάρω. Ήταν πολύ τιμητικό το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ αλλά αποφάσισα ότι θα έπρεπε να κάνω λίγη υπομονή ακόμα γιατί το καλοκαίρι μπορεί να υπάρξουν καλύτερες μέρες στην ομάδα ή και για μένα μία καλύτερη επιλογή».

Παίκτης που δεν δίστασε να παίξει με σπασμένη μύτη (το 2018, στην αναμέτρηση Παναθηναϊκού-Αστέρα Τρίπολης) σουβενίρ από ένα ματς με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα. Οι γιατροί τότε είχαν θεωρήσει πως ο ποδοσφαιριστής θα έπρεπε να μείνει εκτός προκειμένου να ξεπεράσει τον τραυματισμό του, ο ίδιος είχε διαφορετική άποψη.

Μπήκε με προστατευτική μάσκα κι αγωνίστηκε, βγάζοντας μάλιστα ασίστ στον Άλτμαν για το γκολ που έκρινε την τύχη του ματς δίνοντας τη νίκη στο τριφύλλι. Θα τον παρασύρει κι αυτόν η κάτω βόλτα αλλά ως έμπειρος και κάπτεν είναι εκείνος που θα τα ακούσει περισσότερο…

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News