Θα επιστρέψει ο Λέτο στον Παναθηναϊκό;

Θα επιστρέψει ο Λέτο στον Παναθηναϊκό;

Η πιθανότητα επιστροφής του Λέτο στον Παναθηναϊκό έχει προκαλέσει ενθουσιασμό στις τάξεις των φίλων της ομάδας.

Ο Αργεντινός προτάθηκε στους «πράσινους» και ο Γιάννης Αλαφούζος… έριξε το γάντι της επιστροφής στον Αντρέα Στραματσόνι.

[ads2]

Διαβάστε ποιοι παράγοντες θα κρίνουν την επιστροφή του Λέτο…

Ο Ιταλός προπονητής θέλει να διαπιστώσει αν ο ποδοσφαιριστής είναι σε καλή κατάσταση, καθώς προέρχεται από έναν πολύ σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο.

Υπέρ του Λέτο είναι το γεγονός ότι είναι 29 ετών, συνεπώς έχει αρκετά χρόνια καλής καριέρας μπροστά του, αλλά και η επιθυμία του να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό.

Στον Παναθηναϊκό ήδη κάνουν έρευνα για να διαπιστώσουν αν το ιταλικό διαβατήριο, με το οποίο αγωνιζόταν στο διάστημα που έπαιζε στην Ελλάδα, είναι ακόμη σε ισχύ, καθώς είχαν προκύψει κάποιες αμφιβολίες για τη γνησιότητά του. Αν ο Λέτο δεν μπορεί να παίξει σαν κοινοτικός, δεν υπάρχει κενή θέση ξένου στο ρόστερ, καθώς η τελευταία που άδειασε ήταν αυτή του Ατζαγκούν για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Βιγιαφάνιες. 

Ο Παναθηναϊκός δεν επείγεται να κλείσει τη μεταγραφή αυτή μέχρι το βράδυ της Δευτέρας, καθώς ο Λέτο είναι ελεύθερος και ως τέτοιον έχει δικαίωμα να τον αποκτήσει μέχρι τις 10 Φεβρουαρίου, συνεπώς η απόφαση ίσως καθυστερήσει.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News