Τέτοια μεταγραφή φορ θέλει ο Παναθηναϊκός!

Γιοβάνοβιτς: Ατάκες για Ομπράντοβιτς - Οι δηλώσεις μετά τον ΠΑΣ

Πόσο καλύτερα θα ήταν τα πράγματα αν ο Καρλίτος δεν νοσούσε από κορονοϊό και συνέχιζε στους ρυθμούς του φθινοπώρου όπου ο Ισπανός φορ παρουσιάστηκε σεληνιασμένος;

Ο Ίβηρας ήταν ο νο1 παίκτης του Παναθηναϊκού στο ξεκίνημα των επίσημων υποχρεώσεων του. Αδυνατισμένος, fit, φορμαρισμένος, ζητούσε και έπαιρνε «τάισμα» κι εκείνος με τη σειρά του «κάρφωνε» ασταμάτητα.

Είτε με «πάρε – βάλε» κάθετες, είτε με εύστοχες πάσες εντός περιοχής, είτε κάνοντας μόνος του όσα πρέπει να κάνει ένας στράικερ! Ο τύπος σπρίνταρε, ντρίμπλαρε, σούταρε, τα έδινε όλα για τους συμπαίκτες του και τον κόσμο με στόχο να τους κάνει χαρούμενους.

Και δεν έχανε και φάση ο άτιμος! Αυτό ήταν το πιο σημαντικό για τον Παναθηναϊκό στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου! Στοιχείο το οποίο του λείπει από την εποχή του Μάρκους Μπεργκ.

Η ομάδα θέλει φορ που δεν θα χρειαστεί πέντε φάσεις για να σκοράρει. Έναν φορ που δεν θα χάνει τα εύκολα! Τέτοιος παίκτης θα αναζητηθεί στο μεταγραφικό παζάρι.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News