«Τεράστιο φαβορί ο Πεδουλάκης»

Πεδουλάκης: «Στηρίζεται στην αλήθεια η σχέση μου με τον Παναθηναϊκό»

Μια ανάσα από την επιστροφή του στον Παναθηναϊκό βρίσκεται ο Αργύρης Πεδουλάκης, όπως τόνισε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο ρεπόρτερ του τριφυλλιού, Δημήτρης Κοντός.

Αναλυτικά η τοποθέτησή του:

«Ο Πεδουλάκης είναι τεράστιο φαβορί για να αναλάβει. Στον Παναθηναϊκό έχουν προταθεί μια σειρά από ονόματα, αλλά δεν τα προτιμά. Η επιλογή του είναι ο Πεδουλάκης, το όνομα του οποίου στριφογυρίζει στο μυαλό της ομάδας εδώ και καιρό, όταν ακόμη φαίνονταν τότε λίγες οι πιθανότητες να μείνει ο Πιτίνο. Είναι ένας άνθρωπος που ξέρει πολύ καλά τον οργανισμό του Παναθηναϊκού, μπορεί να εξελίξει τους Έλληνες παίκτες και διακρίνεται για την επιλογή των ξένων. Με εξαίρεση τον Πιτίνο είναι ο μόνος μετά την αποχώρηση του Ομπράντοβιτς που έχει αφήσει τέτοιο στίγμα στην ομάδα», ανέφερε.

Όσο για τη στήριξη που θα πρέπει να έχει ο «Άρτζι», είπε: «Θα πρέπει να καταστήσει σαφές πως ο Παναθηναϊκός πως θα ακολουθήσει ένα συγκεκριμένο πλάνο με τον Πεδουλάκη και αυτό δεν θα αλλάξει με ένα στραβό αποτέλεσμα».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News