ΤΕΛΟΣ και επίσημα ο Νίνης! (pic)

ΤΕΛΟΣ και επίσημα ο Νίνης! (pic)

Παίκτης της Σαρλερουά θα είναι ο Σωτήρης Νίνης για τα επόμενα δύο χρόνια! Νέες περιπέτειες για τον Σωτήρη Νίνη, καθώς η Σαρλερουά ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την απόκτησή του!

Ο Σωτήρης Νίνης θα συνεχίσει την καριέρα του στη Σαρλερουά και ο Παναθηναϊκός του ευχήθηκε καλή τύχη στον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

[ads2]

Αναλυτικά η ανακοίνωση των «πράσινων»:

«Ο Παναθηναϊκός ανακοινώνει ότι ο Σωτήρης Νίνης θα συνεχίσει την καριέρα του στη βελγική Σαρλερουά. Έτσι ολοκλήρωσε και τη δεύτερη θητεία του στο σύλλογό μας, έχοντας πλέον καταγράψει 167 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα της ομάδας.

Ο Σωτήρης προέρχεται από την ακαδημία του συλλόγου, έκανε ντεμπούτο στην πρώτη ομάδα στα 16 του χρόνια και μετά από μία διετία σε Πάρμα και ΠΑΟΚ, γύρισε πριν από 13 μήνες στον Παναθηναϊκό.

Η ΠΑΕ του εύχεται καλή τύχη στο επόμενο βήμα της ποδοσφαιρικής διαδρομής του.».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News