Τέλος εποχής: Ανακοίνωσε το αντίο του ο Πανταλέων

Τέλος εποχής: Ανακοίνωσε το αντίο του ο Πανταλέων

Το τελευταίο ντέρμπι έπαιξε σήμερα η τελευταία σημαία του τριφυλλιού, Σωτήρης Πανταλέων, ο οποίος υπηρετεί τον Παναθηναϊκό από το 1992.

Ο αρχηγός των πρασίνων μετά την επικράτηση από τον Ολυμπιακό ανακοίνωσε με συγκίνηση ότι αποχωρεί από την ενεργό δράση νιώθωντας ευλογημένος για τις τρεις οικογένειες που έχει στην ζωή του.

Αναλυτικά

«Πάντα ένα ματς με τον Ολυμπιακό είναι ξεχωριστό όποια κι είναι η βαθμολογική σημασία ενός τέτοιου αγώνα. Πάντα οι δύο ομάδες αγωνίζονται για τη νίκη γιατί βλέπει όλη η Ελλάδα αυτά τα παιχνίδια. Είχα ένα έξτρα κίνητρο για εμένα γιατί ήταν το τελευταίο ντέρμπι της καριέρας μου. Θεωρώ τον εαυτό μου ευλογημένο και πολύ τυχερό. Ξεκίνησα να παίζω βόλεϊ μικρό παιδάκι έχοντας όνειρα και φεύγω από το γήπεδο Ολυμπιονίκης με πολλούς τίτλους και οικογενειάρχης. Είναι πολύ δύσκολο για μένα. Στον τελευταίο μου κύκλο στην ομάδα φέραμε ξανά στον Παναθηναϊκό τίτλους κι αυτό είναι κάτι που μου δίνει χαρά» τόνισε ο Σωτήρης Πανταλέων.

«Δεν ξέρω αν αυτό που αισθάνομαι είναι δικαίωση αλλά είναι αυτό που είχα έβγαινε από μέσα μου και ό,τι έκανα πάντα το έκανα με κίνητρο την αγάπη που έχω για την ομάδα. Πήρα απίστευτη αγάπη όλα αυτά τα χρόνια και είμαι ευτυχισμένος για αυτές. Όλα αυτά τα χρόνια είχα τρεις οικογένειες, αυτή που γεννήθηκα, αυτή που δημιούργησα και αυτή του Παναθηναϊκού» κατέληξε στις δηλώσεις ο αρχηγός του Παναθηναϊκού.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News