Τελευταίο «χαρτί» στο ΟΑΚΑ - Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός

Βαθμολογία πλέι οφ: Η θέση του Παναθηναϊκού μετά την νίκη επί του ΠΑΟΚ

Όλα για όλα στο ΟΑΚΑ, με την ελπίδα για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο!

Στα βαθιά ξανά ο Παναθηναϊκός, που έχει λιγοστές ελπίδες για κατάκτηση ευρωπαϊκού εισιτηρίου. Το -5 από την κορυφαία τετράδα, που δίνει ευρωπαϊκό εισιτήριο αν δεν πάρει το Κύπελλο ο ΠΑΣ Γιάννινα, φέρεται να είναι διαφορά που καλύπτεται δύσκολα.

«Τελικός» το αποψινό ματς με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ (21/4, 21:30) για τους «πράσινους», αγώνας στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Superleague.

Σφαγιαστική διαιτησία, η αποβολή του Μαουρίτσιο και η κατάρρευση των παικτών του Παναθηναϊκού ήταν αυτά που στοίχισαν την Κυριακή και ήρθε η εντός έδρας ήττα από τον Άρη με 1-2. Κι όλα αυτά στο χειρότερο δυνατό τάιμινγκ, με την ΑΕΚ να κερδίζει τον Αστέρα και τον ΠΑΟΚ στον Ολυμπιακό, αποτελέσματα καταστροφικά για το Τριφύλλι.

Αρκετά τα προβλήματα για τον Λάζλο Μπόλονι ενόψει του αθηναϊκού ντέρμπι. Ο Ρουμάνος τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του τιμωρημένου Μαουρίτσιο και των τραυματιών Σένκεφελντ, Χατζηγιοβάνη και Κουρμπέλη.

Σέντρα στο ΑΕΚ – Παναθηναϊκός απόψε στις 21:30.

Ξέσπασμα Βέλεθ μετά την ήττα από τον Άρη:

«Εδώ και δύο εβδομάδες παίζουμε με 10 παίκτες. Δεν είναι δικαιολογία, η ομάδα πρέπει να βγάλει κουράγιο. Πάντα έχουμε ελπίδες. Εγώ έχω ελπίδες, η επόμενη εβδομάδα θα είναι δύσκολη».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News