«Τα τελευταία δεδομένα για Νέντοβιτς, Παπαπέτρου, Χεζόνια - Ο Μήτογλου και ο ΟΣΦΠ»

«Τα τελευταία δεδομένα για Νέντοβιτς, Παπαπέτρου, Χεζόνια - Ο Μήτογλου και ο ΟΣΦΠ»

Το θέμα των ανανεώσεων απασχολεί εδώ και καιρό, τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ, καθώς σκοπός της ομάδας είναι η διατήρηση του βασικού κορμού ενόψει της επόμενης σεζόν. Τι ισχύει για Νέντοβιτς, Παπαπέτρου, Μήτογλου και Χεζόνια.

Ως γνωστόν, οι Νέντοβιτς, Παπαπέτρου, Μήτογλου και Χεζόνια δεν δεσμεύονται με το Τριφύλλι μετά το καλοκαίρι του 2021, και γίνονται – ήδη – προσπάθειες για να αποσπαστούν οι απαραίτητες υπογραφές από τους τέσσερις παίκτες για την ανανέωση της συνεργασίας.

Στην εκπομπή «Magic Euroleague», παρουσία και του ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού, Δημήτρη Κοντού, σχολιάστηκαν οι τέσσερις περιπτώσεις.

«Ο Χεζόνια είναι πιθανότερο να παραμείνει από τον Νέντοβιτς», ειπώθηκε στην εκπομπή, στη λογική του ότι ο Παναθηναϊκός θα κρατήσει έναν εκ των δύο, δίχως να αποκλειστεί και το σενάριο να παραμείνουν και οι δύο.

«Ο σημαντικότερος που πρέπει να μείνει στο σύλλογο είναι ο Μήτογλου», άλλη μια ατάκα «φωτιά», στηριζόμενη στην ύπαρξη του Χεζόνια στο «3» (ή και του Σαντ Ρος), αν αποχωρούσε ο Παπαπέτρου, αλλά και στην μη ύπαρξη αντίστοιχων Ελλήνων παικτών.

«Δεν υπάρχει κίνητρο, αγωνιστικό ή οικονομικό, για τον Μήτογλου να πάει στον Ολυμπιακό», επισημάνθηκε, αναφορικά με τα σενάρια που θέλουν τους ερυθρόλευκους να «φλερτάρουν» με την απόκτηση του Έλληνα φόργουορντ.

Βάσει των τωρινών δεδομένων, οι Χεζόνια και Νέντοβιτς δείχνουν την πρόθεση να παραμείνουν στο σύλλογο, όπως και ο Παπαπέτρου. Ο Μήτογλου θα επιλέξει, είτε Παναθηναϊκό, είτε το NBA (σενάριο δύσκολο). Από κει και πέρα, το Τριφύλλι θα πρέπει να διαχειριστεί σωστά το μπάτζετ και να κάνει τις επιλογές του.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα της εκπομπής από το 1:23:00:

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News