«Τα προπονητικά κολλήματα «καίνε» τον Αλεξανδρόπουλο»

«Τα προπονητικά κολλήματα «καίνε» τον Αλεξανδρόπουλο»

Δεν φτάνει που τα χαφ με ταχύτητα είναι είδος εν ανεπαρκεία στον Παναθηναϊκό που οραματίστηκε ο Γιοβάνοβιτς, τον έναν που έχει, το προπονητικό τιμ τον θεωρεί και «εναλλακτική επιλογή».

Στον Αλεξανδρόπουλο αναφερόμαστε που σε όλα τα φιλικά ήταν στον πάγκο, στα επίσημα ξεκίνησε στον πάγκο και όταν μπήκε με τον Απόλλωνα… κατάπιε το γήπεδο βάζοντας και το γκολ της αγωνιστικής.

Η «επιβράβευση» του ήταν να δει όλο το ματς στα Γιάννενα από τον πάγκο, και στο Βικελίδης παρότι ήταν εξαιρετικός να γίνει πρώτη αλλαγή.

Φυσικά δεν είναι τυχαία όλα αυτά. Η άποψη του προπονητικού τιμ – έχει σημασία ότι δεν αναφερόμαστε αυστηρά στον Γιοβάνοβιτς – είναι ότι ο Νο1 σε ταχύτητα και ένταση χαφ του τριφυλλιού θέλει ψωμιά ακόμα για να σταθεί στην 11αδα.

Τα γνωστά προπονητικά «κολλήματα» στοιχειώνουν τον Παναθηναϊκό, σαν τα μεταγραφικά του Σάρλια που είχαν ξεχωρίσει μέσα από 100 παίκτες και του Λούντκβιστ…

(SDNA)

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News