Τα απλά πράγματα που περιμένει να δει ο κόσμος

Παναθηναϊκός: Τα τελευταία νέα για την ενδεκάδα με Βόλο

Πάντοτε σε μία ποδοσφαιρική ομάδα, καθρέφτης είναι το γήπεδο που μπορεί να …θάψει άλλα προβλήματα, ασχέτως αν η διοίκηση είναι εκείνη που δίνει κατεύθυνση και εξασφαλίζει συνέχεια.

Σας θυμίζουμε ότι το μαύρο καλοκαίρι του 2018 με τον Παναθηναϊκό να έχει μείνει χατιρικά στην κατηγορία (!!!), την ομάδα να κουβαλά τιμωρία -6 και απαγόρευσης μεταγραφών, με τα άσχημα σενάρια να δίνουν και να παίρνουν, το τριφύλλι μάζευε στο Στάδιο πάνω από 20.000 ανθρώπους απέναντι σε ομάδες μη-εμπορικές. Φέτος το υλικό είναι καλύτερο και οι προσδοκίες υψηλότερες.

Το σίγουρο είναι πως ο κόσμος δεν έχει αυταπάτες, δεν περιμένει από κανέναν να εκτοξεύσει την ομάδα, ούτε η τελευταία να διεκδικήσει τίτλους υπό το σημερινό καθεστώς.

Αυτό που θέλει είναι μία κανονικότητα, να μπορεί ο Παναθηναϊκός να αποδίδει ωραίο ποδόσφαιρο, να μεγαλώσει το κλαμπ μέσα από την εξέλιξη κάμποσων παιδιών, να μην πάει σύντομα στη λογική ξεπουλήματος μερικών εξ αυτών, απλά πράγματα δηλαδή.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News