Συνάντηση Ρόκα για Βούρο - Το ποσό που θέλει ο ΑΠΟΕΛ

Συνάντηση Ρόκα για Βούρο - Το ποσό που θέλει ο ΑΠΟΕΛ

Παναθηναϊκός: Στο ελληνικό πρωτάθλημα αναμένεται να επιστρέψει ο Πραξιτέλης Βούρος.

Ο Ελληνας αμυντικός επικαλούμενος προσωπικούς λόγους, εξέφρασε την πρόθεση να αποχωρήσει από τον ΑΠΟΕΛ μετά από τρία χρόνια καριέρας στο κυπριακό πρωτάθλημα.

Σύμφωνα με κυπριακά ΜΜΕ, ενδιαφέρον για τον 25χρονο αμυντικό εξέφρασαν οι Παναθηναϊκός και ΟΦΗ. Το συμβόλαιο που διατηρεί με τον ΑΠΟΕΛ εκπνέει σε δύο χρόνια, οπότε η συζήτηση που γίνεται είναι να δοθεί με τη μορφή δανεισμού για ένα χρόνο.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι Κύπριοι με ένα ποσό γύρω στις 100.000 θα έδιναν το O.K στον Βούρο να μείνει ελεύθερος καθώς δεν υπολογίζεται από τον Ουζουνίδη, ενώ ο ίδιος που μπορεί να παίξει ως στόπερ αλλά και ως δεξιός μπακ θέλει να επιστρέψει στην Αθήνα.

Σύμφωνα με τη Sportday, τις επόμενες μέρες ίσως από μεθαύριο ο Ρόκα αναμένεται να έχει μια επαφή με τον εκπρόσωπο του παίκτη ίσως και με τον ΑΠΟΕΛ για να δει κατά πόσο μπορεί να προχωρήσει η συγκεκριμένη υπόθεση.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News