Συμβόλαια μεταγραφών: Μέχρι τόσα προσφέρει ο Ρόκα

Ρόκα: «Παίκτες από ακαδημία και μεταγραφές ξένων - Δεν ήρθα επειδή ο Αλαφούζος μου υποσχέθηκε πως θα αυξήσει το μπάτζετ» (pics)

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε αναζήτηση αριστερού μπακ ενόψει της νέας σεζόν, η πανδημία του κορωνοϊού πήγε πίσω την ανίχνευση, όμως ο Τσάβι Ρόκα κοιτάζει παίκτες μέσω εφαρμογής από το σπίτι του.

Ο Τσάβι Ρόκα συνεχίζει να τσεκάρει την αγορά για ενδιαφέρουσες περιπτώσεις, όμως, στις συζητήσεις που έχει κάνει ως τώρα με μάνατζερ βάζει πλαφόν τις 250.000.

Όπως αναφέρει μάλιστα η Sportday κοιτάζει καθημερινά για την απόκτηση αριστερού μπακ, μέσω της εφαρμογής Wyscout, στην οποία ο Ρόκα περνάει πολλές ώρες, μελετώντας και συγκρίνοντας στοιχεία παικτών που έχει ξεχωρίσει για να αντικαταστήσουν τον Εμιλιάνο Ινσούα.

Ανάμεσα σε αυτούς βρίσκεται και ένας αριστερός μπακ από την Πορτογαλία το όνομα του οποίου δεν έχει γίνει γνωστό και που μπορεί να είναι ο «εκλεκτός» του Ισπανού σε περίπτωση που δεν ανανεώσει ο Ινσούα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News