Συμφωνία Παναθηναϊκού - ΠΑΟΚ για τον τελικό, οριστικές εξελίξεις τη Δευτέρα!

H πρόταση της Deloitte για την Παναθηναϊκή Πολιτεία στο ΟΑΚΑ! (pic)

Το μοντέλο του 2014 πρότεινε ο Παναθηναϊκός για τη διεξαγωγή του τελικού Κυπέλλου Ελλάδος απέναντι στον ΠΑΟΚ με τους «ασπρόμαυρους» να συμφωνούν.

Το Τριφύλλι ζητάει εξ αρχής στην αναμέτρηση να φιλοξενηθούν 22.000 φίλοι της εκάστοτε ομάδας (συν τις 6.000 προσκλήσεις της ομοσπονδίας, σύνολο 50.000) κι όχι 17.000, όπως συνέβη δηλαδή, στον τελικό του 2014, με τον ΠΑΟΚ να συμφωνεί στη συγκεκριμένη πρόταση.

Η ΕΠΟ πρότεινε 17.000 εισιτήρια, όπως το 2018 στον τελικό ΠΑΟΚ – ΑΕΚ, το τοπίο θα ξεκαθαριστεί οριστικά τη Δευτέρα, όταν και θα γίνουν γνωστές και οι θύρες που θα πάρουν οι δύο ομάδες.

Υπάρχει η πρόθεση να δοθεί στον ΠΑΟΚ η θύρα 23 για να διαθέσει τα ακριβά του εισιτήρια των 50 ευρώ και, αντίστοιχα, να δοθεί στον Παναθηναϊκό η θύρα 29.




Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News