Σύγκρουση Σισέ με φίλο του Ολυμπιακού: «Να σου θυμίσω τα στατιστικά μου;»

Όταν ο Σισέ είχε... κέφια! [vid]

Ο Τζιμπρίλ Σισέ σχολίασε το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Μαρσέιγ για την πρώτη αγωνιστική του Champions League και παρέθεσε την άποψή του για τον Ματιέ Βαλμπουενά με αποτέλεσμα ένας φίλος του Ολυμπιακού να παρεξηγηθεί και να ακολουθήσει ένας μεγάλος κύκλος ανταλλαγής μηνυμάτων.

Ο Γάλλος πρώην ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού ισχυρίστηκε πως ο Βαλμπουενά δεν ήταν κάτι το… φοβερό στο παιχνίδι με τη Μαρσέιγ.

“Ο Βαλμπουενά έκανε ένα καλό παιχνίδι, αλλά δεν ήταν κάτι τρομερό. Έπαιζε στην έδρα του κόντρα στην πρώην του ομάδα, όποτε είχε παραπάνω πλεονεκτήματα από τους Thauvin/Payet. Ο Payet ήταν σε κακή φόρμα σε σχέση με τον Βαλμπουενά που τα πάει πολύ καλά στην Ελλάδα, γιατί είναι πιο εύκολο από το να παίζεις στη Γαλλία”

Και ακολούθησε ένα προκλητικό μήνυμα από τον φίλο του Ολυμπιακού:

«Σας ευχαριστούμε για την κριτική σας Djibril Cisse! Συνεχίστε να ασχολείστε με τη μουσική και να φοράτε φούστες, είναι καλύτερα για εσάς.»

Εν συνεχεία, ο Τζιμπρίλ βγήκε στην αντεπίθεση:

«Θέλετε μια υπενθύμιση των στατιστικών μου στην Ελλάδα;»

Κάπου… «έλιωσε» ο πάγος και ηρέμησαν τα πνεύματα με τους ερυθρόλευκους να απαντούν:

«Σεβόμαστε τον Σισέ, όμως, σεβόμαστε περισσότερο τον Βαλμπουενά. Εκείνος κάνει εκπληκτικά πράγματα σε προχωρημένη ηλικία. Άλλοι θα άραζαν σε πισίνες (σ.σ σπόντα σε Σισέ)»

Για να επιστρέψει εκ νέου ο Τζιμπρίλ:

«Ξανασκέψου το. Έχω τεράστιο σεβασμό για τον Μάθιου Χθες είχε έναν καλό αγώνα  Αλλά συγνώμη και πάλι δεν έκανε κάτι ιδιαίτερο. Γι ‘αυτό μην αναφέρεστε στον σεβασμό.»

Λιτά απάντησε η ερυθρόλευκη πλευρά ξανά:

«Γιατί απλά να μην παραδεχθούμε ότι ήταν καλός;»

Ο Σισέ έβαλε αυτή τη φορά «τελεία» στην κουβέντα:

«Παρακολούθα προσεκτικά, πριν μιλήσεις.»

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News