Στον Παναθηναϊκό ο Βόβορας

Στον Παναθηναϊκό ο Βόβορας

Θετική απάντηση στον Παναθηναϊκό για να επιστρέψει στον πάγκο της ομάδας έδωσε ο νυν προπονητής του καλαθοσφαιρικού ΑΠΟΕΛ Γιώργος Βόβορας.

Ο Ελλαδίτης τεχνικός δέχθηκε κρούση από το νέο προπονητή των πρασίνων Αργύρη Πεδουλάκη να αναλάβει χρέη Βοηθού με τον προπονητή των γαλαζοκιτρίνων να δίνει θετική απάντηση.

[ads2]

Όμως από την στιγμή που ο ΑΠΟΕΛ βρίσκεται στους τελικούς του πρωταθλήματος και ο Γιώργος Βόβορας έχει πιθανότητες να στεφθεί πρωταθλητής ζήτησε μια μικρή παράταση στην συμφωνία του με τον Παναθηναϊκό μέχρι να ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του στην Κύπρο.

Ο Αργύρης Πεδουλάκης δέχθηκε με ικανοποιήσει την απόφαση αυτή του και ο Έλληνας προπονητής του ΑΠΟΕΛ με το που ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του θα επιστρέφει στον πάγκο του τριφυλλιού!

balla.com.cy

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News