Στόχος του Παναθηναϊκού ο Πονίτκα!

Παναθηναϊκός: Πήγε για Ματέους Πόνιτκα, αλλά δεν τα κατάφερε! (vid)

Αμέσως μετά τις εμφανίσεις του στο Eurobasket ο Πονίτκα επανήλθε στο προσκήνιο και στον Παναθηναϊκό τον έχουν βάλει στο «μάτι» σαν έβδομο ξένο στην ομάδα.

Είναι «διαπραγματεύσιμο» το συμβόλαιο που έχει υπογράψει ο Πονίτκα με την Ρέτζιο Εμίλια, με τον Πολωνό να επιθυμεί να εξαργυρώσει άμεσα τις καλές του εμφανίσεις στο Eurobasket με την επιστροφή του στο κορυφαίο επίπεδο της Ευρωλίγκα.

Με τον Πονίτκα ενδεχομένως να βρεθεί εύκολα άκρη, ωστόσο το αγκάθι είναι το συμβόλαιο με το οποίο δεσμεύεται με τη Ρέτζιο Εμίλια.

Λανθασμένα είχε δοθεί η εντύπωση πως είχε ελάχιστο buy out, κάτι όμως που ισχύει από το τέλος Νοεμβρίου.

Φυσικά στον Παναθηναϊκό δεν προτίθενται να περιμένουν και εφόσον τελικά προχωρήσουν για την απόκτηση του θα πρέπει να υπάρξει διαπραγμάτευση από το σημείο μηδέν με την ιταλική ομάδα που είχε κινηθεί έξυπνα και γρήγορα για την απόκτηση του Πολωνού σε ανύποπτο χρόνο.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News