Στο ψυγείο οι διαιτητές που προκάλεσαν

Στο ψυγείο οι διαιτητές που προκάλεσαν

Κανένας από τους διαιτητές που προκάλεσαν με τα σφυρίγματά τους δεν θα διευθύνουν παιχνίδια των τεσσάρων μεγάλων ομάδων.

Πιο συγκεκριμένα, οι ανεπιθύμητοι σε Τούμπα, ΟΑΚΑ και Λεωφόρο είναι οι Παππάς, Μάνταλος, Αρετόπουλος και όπως φαίνεται μπαίνουν στον ψυγείο τουλάχιστον για τα παιχνίδια των τεσσάρων μεγάλων ομάδων.

[ads2]

Σύμφωνα με τη «Live Sport» κανείς από τους ρέφερι που έχουν προκαλέσει με τις αποφάσεις τους δεν πρόκειται να διαιτητεύσει όχι μόνο σε αγώνες των του Τριφυλλιού ή των δύο Δικεφάλων, αλλά και των τεσσάρων «μεγάλων».

Ο Θόδωρος Θεοδωρίδης εξάλλου έχει έναν επιπλέον λόγο να μη θέλει να συμβούν… παρατράγουδα με τη διαιτησία, ιδίως στην πρεμιέρα της Σούπερ Λιγκ, καθώς την επόμενη εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα το συνέδριο της UEFA για την εκλογή νέου προέδρου.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News