Στιλ... αναγκαστικά!

Στιλ... αναγκαστικά!

Ο Λουκ Στιλ ήταν, είναι και θα παραμείνει ο βασικός γκολκίπερ του Παναθηναϊκού. Αλλωστε απέχει αρκετά σε φόρμα αλλά και ποιότητα από τους υπόλοιπους τερματοφύλακες των Πρασίνων για να αντικατασταθεί σε μια κρίσιμη περίοδο που επί της ουσίας παίζονται όλα στα πλέι οφ.

Μπορεί ο άγγλος γκολκίπερ να δέχθηκε στη Νέα Σμύρνη ένα γκολ που θα μνημονεύεται στα bloopers της χρονιάς, ωστόσο δεν ήταν αποκλειστικά υπεύθυνος ο ίδιος καθώς όλα ξεκίνησαν από το λανθασμένο γύρισμα του Νάνο.

[ads2]

Προφανώς ο Στιλ έχει το μεγαλύτερο μερίδιο αλλά στο ποδόσφαιρο δεν τελειώνουν σε μια νύχτα οι ποδοσφαιρστές…Επίσης, λησμονούν πολλοί ότι ο Στιλ λίγα λεπτά αργότερα κράτησε το 1-0 αποκρούοντας προσπάθεια του Ανσαριφάρντ που βγήκε τετ α τετ, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στους Πράσινους να ισοφαρίσουν με τον Λέτο.

Δεν είναι λίγοι πάντως εκείνοι που ζητούν την άμεση αντικατάσταση του Στιλ και την αποχώρησή του από την ομάδα μετά το τέλος της σεζόν, όχι βεβαίως επειδή δέχθηκε το συγκεκριμένο γκολ αλλά διότι στη διετία που βρίσκεται στους Πράσινους ήταν μεν αξιοπρεπής δίχως όμως να κάνει τη διαφορά.

Από την πλευρά του πάντως ο Στραματσόνι δεν έχει τέτοια πρόθεση καθώς ούτως ή άλλως δεν διαθέτει κάποια ισάξια εναλλακτική λύση.

Ο Κοτσόλης έχει να παίξει από τα παιχνίδια με τον ΠΑΣ Γιάννινα για το Κύπελλο τον περασμένο Ιανουάριο (ο Στραματσόνι δεν τον είχε εμπιστευτεί στα δύο ματς με τον Ατρόμητο στην επόμενη φάση), ενώ ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος και ο Νίκος Γιαννακόπουλος στις δυο αναμετρήσεις που έπαιξαν απέναντι σε Βέροια και Πανθρακικό, αντιστοίχως, ήταν ασταθείς και έδειξαν ανέτοιμοι για να πάρουν φανέλα βασικού.

Γίνεται αντιληπτό λοιπόν πως, ούτως ή άλλως, η προτίμηση στον Στιλ από τον Στραματσόνι είναι μονόδρομος στην παρούσα φάση…

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News