Στάθης Παναγιωτόπουλος: Παραδόθηκε στην αστυνομία (vid)

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Παραδόθηκε στην αστυνομία (vid)

Αυτοβούλως στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης παρουσιάστηκε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος.

Η ΕΛΑΣ τον αναζητούσε μετά από μήνυση που κατέθεσε πρώην σύντροφός του εναντίον του, για δημοσιοποίηση υλικού ερωτικού περιεχομένου.

Στις Αρχές παραδόθηκε ο παρουσιαστής και μουσικός παραγωγός Στάθης Παναγιωτόπουλος, λίγο πριν τις 16:00 το απόγευμα της Τετάρτης (22/12).

Συγκεκριμένα, ο ίδιος μετέβη αυτοβούλως στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης και παραδόθηκε στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, καθώς η αστυνομία τον αναζητούσε τις τελευταίες ώρες.

Η στιγμή της παράδοσής του όπως την κατέγραψε το GRTimes.gr:

Μετά τη μήνυση που είχε κατατεθεί εις βάρος του από πρώην σύντροφό του, και η οποία είχε τον χαρακτήρα του διαρκούς αυτοφώρου, ανά πάσα ώρα και στιγμή που θα εντοπιζόταν ο παρουσιαστής, οι Αρχές θα τον συνελάμβαναν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η παράδοσή του ήταν οικειοθελής αλλά κατόπιν συνεννόησης με τις Αρχές και ελεγχόμενη, που σημαίνει ότι ήταν υπό παρακολούθηση.

Θα ακολουθήσει κατ’ οίκον έρευνα στο σπίτι που μένει ο παρουσιαστής στη Θεσσαλονίκη, αλλά και στην εξοχική κατοικία που διαθέτει στην Αλόννησο, και αναμένεται να αποφασιστεί πότε θα βρεθεί ενώπιον του εισαγγελέα

news247.gr

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News