Στα «πράσινα» και πάλι η Αρτσέτου!

Στα «πράσινα» και πάλι η Αρτσέτου!

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τη Μαρία Αρτσέτου για το γυναικείο τμήμα επιτραπέζιας αντισφαίρισης.

Το «τριφύλλι» ανανέωσε για ακόμα μια χρονιά με τη Μαρία Αρτσέτου στο τμήμα που φέτος έφερε το πρώτο ευρωπαϊκό τρόπαιο στην ιστορία του ερασιτεχνικού Παναθηναϊκού.

Η Μαρία Αρτσέτου θα παραμείνει για έβδομη συνεχόμενη χρονιά στον ΠΑΟ και είναι το μέλος που παρέμεινε από τις ανόδους από τις μικρές κατηγορίες μέχρι την ευρωπαϊκή καταξίωση.

Σε δήλωση της στο www.pao1908.com η Μαρία Αρτσέτου ανέφερε «Όπως δήλωσα και πέρυσι ο Παναθηναϊκός είναι οικογένειά μου. Τιμή μου που θα είμαι για έβδομη χρονιά στην ομάδα. Συνεχίζουμε την προσπάθεια που βρήκα πριν 6 χρόνια ερχόμενη στον Σύλλογο. Να φέρουμε τον Παναθηναϊκό εκεί που ανήκει και στη γυναικεία επιτραπέζια αντισφαίριση . Στη κορυφή. Το κύπελλο Ελλάδας θα είναι η αρχή για τις επόμενες επιτυχίες».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News