Σπυρόπουλος: «Πώς το κατάφερε ο Αλαφούζος να... ''υποβιβάσει'' την ομάδα!»

Σπυρόπουλος: «Πώς το κατάφερε ο Αλαφούζος να... ''υποβιβάσει'' την ομάδα!»

Ο Αλέξης Σπυρόπουλος έγραψε στο SDNA για την κάκιστη επιλογή της διοίκησης του Παναθηναϊκού να απομακρύνει τον Βονόρτα από τον πάγκο του Παναθηναϊκού Β για να έρθει κάποιος… Χαβιέ Βάθκεθ.

«Και μια ερώτηση. Πώς το κατάφερε ο κύριος Αλαφούζος, ο Παναθηναϊκός Β (ασχέτως εάν οι ομάδες-βήτα ούτε ποτέ προβιβάζονται ούτε εφέτος και του χρόνου υποβιβάζονται) να τερματίσει…σε θέση υποβιβασμού;




Τι σκέφτηκε στη μέση της περιόδου, και πώς του υποβλήθηκε η ιδέα, ότι “δεν κάνει” ο Γιάννης Βονόρτας και έφερε ένα παντελώς άγραφο, ούτε-καν-Πογιάτος, Ισπανό να καταβαραθρώσει τα παιδιά; Μία ενδιαφέρουσα αντίθεση/αντίφαση, παράλληλη με την Κ-19 ομάδα που κατέκτησε τον πανελλήνιο τίτλο και φυσικά με την ομάδα-άλφα που συνεχώς βελτιώνεται και έχει φτάσει πια να διάγει τέτοια επίζηλη, για τελική ευθεία περιόδου, φάση αγωνιστικής κατάστασης.

Πριν λίγο καιρό, για να τεκμηριώσω τη συνεχή βελτίωση, ότι ο Παναθηναϊκός θα κέρδιζε σημαντική παρτίδα με γκολ από στημένο, αυτό ακουγόταν σαν σχεδόν ανέκδοτο.»



Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News