Σπόντα Παναθηναϊκού: : «Τίμιος ο πρόεδρος...»

«Ο Ερασιτέχνης αναγεννήθηκε χάρη στον Γιαννακόπουλο - Ήταν μεγαλύτερο το χρέος - Πολλοί υποσχέθηκαν, κανείς δεν βοήθησε»

Με ειρωνική διάθεση σχολίασαν στον Παναθηναϊκό τον τίτλο… δώρο στον Ολυμπιακό με το έτσι θέλω από τον πρόεδρο της ΕΟΠΕ, Γιώργο Καραμπέτσο…

Οι «πράσινοι» υποστήριζαν ότι ως «τίμιος Ολυμπιακός» ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ για να μην αδικήσει την ομάδα του επέλεξε να αδικήσει τις υπόλοιπες.

«Ο Γιώργος Καραμπέτσος είναι τίμιος. Ο Γιώργος Καραμπέτσος σε κάθε άτυπη τηλεδιάσκεψη αλλά και στις δημόσιες τοποθετήσεις του, λέει περήφανα ότι είναι Ολυμπιακός και αυτό το ξέρουμε όλοι και αυτό είναι προς τιμήν του. Ένας τίμιος Ολυμπιακός, λοιπόν, για να μην αδικήσει την ομάδα του που είναι στην πρώτη θέση της βαθμολογίας επέλεξε να αδικήσει τις υπόλοιπες έντεκα και τον ιδρώτα όλων των κοριτσιών. Τίμιος ο πρόεδρος…» έλεγαν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News