Σούπα... Μάριο!

Σούπα... Μάριο!

Ο Χεζόνια δεν «ένιωσε» ποτέ τον Παναθηναϊκό, δεν έγινε ποτέ Παναθηναϊκός στην πράξη, ΠΑΡΑ μόνο Παναθηναϊκός στα λόγια. Χορτάσαμε από δαύτους. Τώρα, η Ούνιξ έγινε ο «Παναθηναϊκός» του. Γράφει ο Νότης Καμπέρης.

Ουδείς έχει κρύψει κάτω από το… χαλάκι τα προβλήματα του Παναθηναϊκού. Δεν παρατηρείται το οποιοδήποτε φαινόμενο «στρουθοκαμηλισμού» γύρω από το σύλλογο.

Το έχουν… επικοινωνήσει ακριβώς, όπως έχει το πράγμα, οι άνθρωποι του Τριφυλλιού σε Συνεντεύξεις Τύπου. «Θα παλέψουμε…», ακουγόταν ανέκαθεν από την ημέρα της μη ενασχόλησης του Δημήτρη Γιαννακόπουλου με τα δρώμενα της ΚΑΕ από τα χείλη του Φράγκι, του «3D», του Τριαντόπουλου.

Ο Χεζόνια ήξερε που ερχόταν, αλλά – όπως ισχυριζόταν – ήταν το όνειρό του να έρθει στο Τριφύλλι. Ε, αυτό το όνειρο το «κατέστρεψε» ο ίδιος.

Μόνο και μόνο, που βλέπει τους οπαδούς του Παναθηναϊκού σαν… κτήμα του, κατανοεί κανείς πως τα μυαλά του πήραν πολύ… αέρα. Μόνο και μόνο, που θέλει να έχει από το πρώτο εξάμηνο εποπτικό ρόλο (σ.σ ισχυρίστηκε πως δεν ρωτήθηκε από κανέναν για την έλευση του Πρίφτη και τις μεταγραφές) στον έξι φορές Πρωταθλητή Ευρώπης, κατανοεί κανείς την αντίληψή του γύρω από το μπάσκετ.

Νομίζει πως επειδή ήρθε στον Παναθηναϊκό μια δύσκολη εποχή, θα γινόταν, όχι απλά team leader, αλλά και… παράγοντας! Στάσου, βρε αδερφέ…

Εσύ, που μέχρι πρότινος απασχολούσες περισσότερο τα media για τη Μαλέσκου, παρά για τις αγωνιστικές σου επιδόσεις, θέλεις να ασκήσεις και… κριτική στους γνήσιους Παναθηναϊκούς διοικούντες του συλλόγου;

Εσύ που ζητούσες χρονική παράταση, όταν ο Παναθηναϊκός σου έδινε ετήσιες απολαβές 800 χιλ. ευρώ για τα επόμενα δύο χρόνια και τώρα, βγαίνεις και λες πως σε αγνόησαν; Εσύ, που δεν λογαριάζεις το χρήμα; Εσύ θα γινόσουν το κεντρικό πρόσωπο ενός ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ μπασκετικού οργανισμού;

Στα.. μάτια σου, πλέον, ο δικός σου «Παναθηναϊκός» έγινε η Ούνιξ. Το υποτιθέμενο όνειρό σου «καταστράφηκε». Μάλλον, αντικαταστάθηκε με το Καζάν. Η διοίκηση των Ρώσων, για σένα, είναι σταράτη, ενώ ο Παναθηναϊκός σε έπιασε… κορόιδο.

Μιας που ακούς και ελληνικά τραγούδια, βάλε το «είπες πως με θες… ψέματα!», του αγαπημένου σου τραγουδιστή και έλα, για λίγο, από τη μεριά των «πρώην» σου.

Υ.Γ Δεν μπορώ να φανταστώ σε τι επίπεδα θα μπορούσε να κινηθεί ενδεχόμενη μελλοντική συζήτηση μεταξύ του Παναθηναϊκού με τον Χεζόνια για εκ νέου συνεργασία, μετά από τα όσα ειπώθηκαν στη συνέντευξή του Κροάτη στο «Basketnews».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News