Οι Σουηδοί καθόρισαν ήδη τις Θέσεις των φιλάθλων του ΠΑΟ! (pic)

Οι Σουηδοί εξαντλούν τα εισιτήρια για τη ρεβάνς της Πέμπτης (04/08) έχοντας ήδη καθορίσει που θα καθίσουν οι φίλοι του Παναθηναϊκού.

Περίπου 1000 εισιτήρια έχει εξασφαλίσει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός για τον επαναληπτικό της Πέμπτης (04/08) στη Σουηδία και η ΑΪΚ μέσα από την ιστοσελίδα της ενημερώνει όσους ενδιαφέρονται να βρεθούν στο πλευρό του «τριφυλλιού» να επικοινωνήσουν απευθείας με τους «πράσινους».

[ads2]

Οι Σουηδοί έχουν καθορίσει τις θέσεις των φίλων του Παναθηναϊκού, που θα είναι στο ένα πέταλο του γηπέδου και στα τμήματα Α118 και Α119 της «Tele 2 Arena».

AdTech AdΑπό εκεί και πέρα, οι διοικούντες την ΑΪΚ έχουν εκδώσει κι ανακοίνωση αλλά και οδηγό για τους δικούς τους οπαδούς που ήδη έχουν εξαφανίσει περισσότερα από 9.400 εισιτήρια για το παιχνίδι.
Σύμφωνα με την ενημέρωση που έχει καθημερινά στην ιστοσελίδα της η ΑΪΚ, έχουν απομείνει περίπου 740 εισιτήρια για το τμήμα του άνω διαζώματος που έχει ανοίξει, τα οποία αν εξαντληθούν δεν αποκλείεται να υπάρξει και άνοιγμα κι άλλου τμήματος για να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες του κόσμου.
 Οι Σουηδοί καθόρισαν ήδη τις Θέσεις των φιλάθλων του ΠΑΟ! (pic)
πηγή: leoforos.gr

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News