Οι Σουηδοί καθόρισαν ήδη τις Θέσεις των φιλάθλων του ΠΑΟ! (pic)

Οι Σουηδοί εξαντλούν τα εισιτήρια για τη ρεβάνς της Πέμπτης (04/08) έχοντας ήδη καθορίσει που θα καθίσουν οι φίλοι του Παναθηναϊκού.

Διαβάζονται περισσότερο τώρα…

 

 

Τι είπαν Αλαφούζος – Ρόκα – Πογιάτος για την απόκτηση χαφ

Αγωνία για Τζάκσον

Φρουτάκια Πεταλούδες – δωρεάν παιχνίδι και σε ποια καζίνο θα τα βρείτε |21+

Περίπου 1000 εισιτήρια έχει εξασφαλίσει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός για τον επαναληπτικό της Πέμπτης (04/08) στη Σουηδία και η ΑΪΚ μέσα από την ιστοσελίδα της ενημερώνει όσους ενδιαφέρονται να βρεθούν στο πλευρό του «τριφυλλιού» να επικοινωνήσουν απευθείας με τους «πράσινους».

Οι Σουηδοί έχουν καθορίσει τις θέσεις των φίλων του Παναθηναϊκού, που θα είναι στο ένα πέταλο του γηπέδου και στα τμήματα Α118 και Α119 της «Tele 2 Arena».

AdTech AdΑπό εκεί και πέρα, οι διοικούντες την ΑΪΚ έχουν εκδώσει κι ανακοίνωση αλλά και οδηγό για τους δικούς τους οπαδούς που ήδη έχουν εξαφανίσει περισσότερα από 9.400 εισιτήρια για το παιχνίδι.
Σύμφωνα με την ενημέρωση που έχει καθημερινά στην ιστοσελίδα της η ΑΪΚ, έχουν απομείνει περίπου 740 εισιτήρια για το τμήμα του άνω διαζώματος που έχει ανοίξει, τα οποία αν εξαντληθούν δεν αποκλείεται να υπάρξει και άνοιγμα κι άλλου τμήματος για να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες του κόσμου.
 Οι Σουηδοί καθόρισαν ήδη τις Θέσεις των φιλάθλων του ΠΑΟ! (pic)
πηγή: leoforos.gr

Eλέγξτε επίσης

Τι είπαν Αλαφούζος - Ρόκα - Πογιάτος για την απόκτηση χαφ

Προβληματισμένος ο Αλαφούζος – Νέα σύσκεψη

Η νέα απώλεια βαθμών στη Λάρισα και δη ο τρόπος με τον οποίο έχασε στο …