Σοκ με την ανακοίνωση Λιανού: «Ο Κατσαούνης θα πρέπει να αποχωρήσει» (vid)

Σοκ με την ανακοίνωση Λιανού: «Ο Κατσαούνης θα πρέπει να αποχωρήσει» (vid)

Ο Γιώργος Λιανός ενημέρωσε στο ξεκίνημα του Συμβουλίου του Νησιού πως ο Γιώργος Κατσαούνης παραβίασε μία από τις βασικές αρχές του παιχνιδιού και πως δεν θα συνεχίσει στο παιχνίδι του Survivor.

Αναλυτικά:

«Ο Γιώργος Κατσαούνης κινήθηκε απειλητικά από τον Τάκη Καραγκούνια. Εξετάσαμε στο βίντεο τι πραγματικά συνέβη. Όπως γνωρίζετε, το Survivor έχει κανόνες. Αποφασίσαμε να απομακρύνουμε τον Κατσαούνη από το Survivor και από τα αγωνίσματα μέχρι να πάρουμε μια τελική απόφαση.




Έπειτα από αρκετές προβολές αυτού του υλικού που είχαμε στη διάθεσή μας, καταλήξαμε πως ο Γιώργος Κατσαούνης έχει παραβιάσει έναν από τους βασικούς κανόνες του παιχνιδιού και αυτό έχει να κάνει με την ομαλή συμβίωση των παικτών. Αυτό σημαίνει πως ο Γιώργος Κατσαούνης δεν θα συνεχίσει στο Survivor. Θα πρέπει να αποχωρήσει.»



Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News