Σκληρές... εικόνες στο ΟΑΚΑ: Οπαδοί αγνόησαν το «Διομήδη» και έφυγαν... πληγωμένοι

Σκληρές... εικόνες στο ΟΑΚΑ: Οπαδοί αγνόησαν το «Διομήδη» και έφυγαν... πληγωμένοι

Χίλιοι οπαδοί του Παναθηναϊκού έδωσαν «μάχη» στην εξασφάλισης πρόσκλησης για το ματς με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, αλλά και με τις ακραίες καιρικές συνθήκες για να δουν την ταπεινωτική ήττα στο ΟΑΚΑ.

«Μια εικόνα ισούται με χίλιες λέξεις» με τα πρόσωπα των παρευρισκόμενων στο Μαρούσι να μαρτυρούν πολλά. Άραγε, θα ευαισθητοποιηθεί κανένας από αυτές τις εικόνες που διαρρέουν από τα πρακτορεία;

Οι χίλιοι «ήρωες» του Τριφυλλιού δεν σκέφτηκαν να καθίσουν στη ζεστασιά του σπιτιού τους, βγήκαν έξω με επιδεινωμένο καιρό λόγω… Διομήδη και βρέθηκαν στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων για το ματς με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Οι «πράσινοι» ηττήθηκαν από το 15′ και η απογοήτευση στο πρόσωπο των φίλων του συλλόγου ήταν πιο έντονη από ποτέ και χάρις τα… μέτρα. Στο άδειο ΟΑΚΑ ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε στιγμές από τις εξέδρες με τους… μοναχικούς φιλάθλους.

Έχει ο καιρός γυρίσματα και αυτοί οι χίλιοι θα αποζημιωθούν…

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News