Σίλντενφελντ - Newspao: «Λυπάμαι που δεν κάνει πρωταθλητισμό ο ΠΑΟ - Θα επέστρεφα!»

Έφυγε, αλλά προτιμάει… Παναθηναϊκό! (pic)

Ο Γκόρντον Σίλντενφελντ σχολίασε στο newspao.gr τη φετινή Superleague, έβαλε στη ζυγαριά το ποδόσφαιρο της Ελλάδας με εκείνο της Κύπρου, ενώ παρουσιάστηκε θετικός να κλείσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό. 

Νότης Καμπέρης

Ο 36χρονος Κροάτης στόπερ του Άρης Λεμεσού θα έδινε ένα… ονειρεμένο φινάλε στην ποδοσφαιρική του καριέρα στη Λεωφόρο με τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Επί των ημερών του το Τριφύλλι κατέκτησε τον τελευταίο του τίτλο του, το Κύπελλο Ελλάδος τη σεζόν 2013-2014. Έστω και τιμητικά, θα μπορούσε να γίνει… πραγματικότητα η επιστροφή ενός ποδοσφαιριστή που «μάτωσε» τη φανέλα.

«Να ολοκληρώσω την καριέρα μου στον Παναθηναϊκό; (σ.σ δεν το πολυσκέφτηκε). Θα ήταν ένα καλό σενάριο! Γιατί όχι…», σχολίασε στο newspao.gr, όμως, έβγαλε και την πικρία του για την έως τώρα χαμηλή «πτήση» του Τριφυλλιού στη βαθμολογία της Superleague.

«Είναι λυπηρό που ο Παναθηναϊκός δεν είναι υψηλότερα στα επίπεδα της ΑΕΚ, του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού. Για μένα, οι τρεις πρώτες θέσεις έχουν «κλειδώσει». Όσον αφορά το πρόσφατο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, είδα πως έληξε 1-3. Δεν κατάφερα να παρακολουθήσω τον αγώνα, αλλά μου είπαν πως ο Δικέφαλος ήταν καλύτερος.»

Ωστόσο, έστειλε ένα αισιόδοξο μήνυμα για την ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς: «Υπάρχουν ακόμα, πολλά παιχνίδια μπροστά.». 

Ο «Σίφο» έχει βρει την ποδοσφαιρική του στέγη στην Κύπρο, αγωνίζεται στο «Νησί της Αφροδίτης» από το 2017 με ένα μικρό διάλλειμα στη Σιμπένικ και κάνει πρωταθλητισμό με τον Άρη Λεμεσού:

«Στο ελληνικό ποδόσφαιρο πέφτουν παραπάνω χρήματα, όμως, το ίδιο το ποδόσφαιρο έχει δείξει πως τα μπάτζετ δεν μετράνε πάντα. Στον Άρη Λεμεσού είμαστε σε καλά επίπεδα. Το κλαμπ δεν λειτουργεί το ίδιο, όπως παλιά. Είμαστε στο top 3 της βαθμολογίας, απολαμβάνουμε το ποδόσφαιρο και οι συνθήκες είναι πολύ καλές».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News