Σίγνκλετον «Στο επόμενο θα είμαστε στο στρατόπεδο των νικητών»

Σίγνκλετον «Στο επόμενο θα είμαστε στο στρατόπεδο των νικητών»

[ads]
Αισιόδοξος εμφανίστηκε ο Κρις Σίνγκλετον παρά την ήττα του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

[ads2]

Στο ότι ο Εξάστερος θα φύγει νικητής στο επόμενο ντέρμπι στάθηκε ο Αμερικάνος, ο οποίος τόνισε ότι είναι νωρίς ακόμα και ότι στο μέλλον οι «Πράσινοι» θα είναι καλύτεροι και πιο δυνατοί.

Δείτε αναλυτικά την δήλωσε ο Σίνγκλετον στο ΑΠΕ-ΜΠΕ και Πρακτορείο Sport

«Σίγουρα η ήττα από τον βασικό σου αντίπαλο, τον Ολυμπιακό, δεν είναι και ό,τι καλύτερο. Το μόνο ελαφρυντικό είναι ότι είναι ακόμα αρχή της αγωνιστικής περιόδου και έχουμε πολλά να μάθουμε και να γίνουμε πολύ καλύτεροι» είναι κάποια από τα λόγια του Σίνγκλετον, ενώ συνέχιζε «Ήμασταν επιθετικοί στο δεύτερο ημίχρονο, παλέψαμε και πετύχαμε την ανατροπή, αλλά δεν είχαμε την ίδια αποφασιστικότητα με τον Ολυμπιακό στα τελευταία κρίσιμα δευτερόλεπτα».

Στην συνέχεια αναφέρθηκε σε κάποια λάθη της διαιτησίας «Όταν τελείωνε το παιχνίδι ένα-δύο σφυρίγματα των διαιτητών από εδώ και εκεί  έπαιξαν επίσης μεγάλο ρόλο. Ωστόσο δε μένουμε σ` αυτά, συνεχίζουμε, έτσι είναι το παιχνίδι… »

Για την δεύτερη φετινή ήττα του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι είπε «Στην Ελλάδα όλοι μιλάνε για τη μάχη των κόκκινων με τους πράσινους. Μας πονάει η ήττα αλλά θα έχουμε πολλές ευκαιρίες ακόμα μέσα στη σεζόν… Μέχρι το επόμενο μεταξύ μας ντέρμπι θα έχουμε γίνει καλύτεροι και πιο δυνατοί. Τώρα επικεντρωνόμαστε στο κρίσιμο ματς πρωταθλήματος με τον Άρη».

Για την σημαντική απουσία του Γκιστ «Είναι μεγάλο και αναπόσπαστο μέρος της άμυνας μας ο Γκιστ. Μας έλειψε εχθές, αλλά κάποιοι παίκτες βγήκαν μπροστά, κάλυψαν σε μεγάλο βαθμό το κενό του και έδειξαν ότι μπορούν να ανταπεξέλθουν μέχρι ο Γκιστ να επιστρέψει υγιής στα παρκέ».

Στο τέλος ευχαρίστησε τους οπαδούς του Παναθηναϊκού «Σας ευχαριστούμε που μας στηρίζετε και πρέπει να συνεχίσετε. Να μείνετε δίπλα μας και να μας ενισχύετε. Απόψε ήταν ένα κλειστό παιχνίδι που κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Θα είμαστε στο αντίπαλο στρατόπεδο, αυτό των νικητών, την επόμενη φορά. Να είστε σίγουροι!».

To προγνωστικό της Ημέρας από την Ισπανία. Ένα κλικ στον Παρακάτω σύνδεσμο αρκεί για να βρεθείτε στο ΤΑΜΕΙΟ ….. Προγνωστικά Primera Division.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Γιώργος Μπαλαχάμης
Είμαι Παναθηναϊκός από όταν θυμάμαι τον εαυτό μου. Πάντα ήθελα να μαθαίνω πρώτος τι γίνεται στον Παναθηναϊκό και κάπως έτσι ήρθε στην ζωή μου η αθλητική δημοσιογραφία. Όνειρά μου; Ο Παναθηναϊός... συνέχεια πρωταθλητής και ευρωπαϊκός τελικός στο ποδόσφαιρο. Επικοινωνία: giorgos.balahamis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News