Σιδεράς αντί Σάρλια και η επιλογή Αλεξανδρόπουλου

Παναθηναϊκός: "Έδειξε" Σάρλια βασικό ο Γιοβάνοβιτς!

Ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να προβληματιστεί για την αμυντική του παρουσία στο ματς με τον Απόλλωνα, οι αντίπαλοι δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες, λογικά στα εκτός έδρας ματς που ακολουθούν ο ΠΑΣ και ο Άρης θα είναι ακόμα πιο… ορμητικοί.

Μια μεσαία γραμμή με τους Πέρεθ, Μαουρίσιο, που δεν πρεσάρει, δεν καλύπτει την άμυνα και δεν δημιουργεί γίνεται το ντόμινο της καταστροφής για όλα τα υπόλοιπα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι η αμυντική γραμμή σου είναι εντάξει.

Τις προάλλες ο Βέλεθ και ο Σάρλια κουτούλαγαν μεταξύ τους και πάλι καλά που ήταν σε καλή κατάσταση ο Διούδης.

Στα μετόπισθεν αγνοείται η έννοια της συνεργασίας, ενώ βλέποντας τον Σάρλια απορείς όχι μόνο γιατί τον αγόρασαν αλλά και γιατί επιμένουν να του δίνουν χρόνο συμμετοχής αντί π.χ του Γιώργου Σιδερά που έκανε καλά φιλικά κι έδειχνε ότι μέχρι να γυρίσουν Κουρμπέλης-Σένκεφελντ θα μπορούσε να βρισκόταν στο πλευρό του Φραν Βέλεθ.

Η άμυνα ωστόσο είναι ομαδική υπόθεση κι ίσως στα ματς που ακολουθούν ο κόουτς θα έπρεπε να προτιμήσει τη λύση του Αλεξανδρόπουλου.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News