Σερέτης: «Η διοίκηση είχε προτείνει στον Γιοβάνοβιτς αγορά Γκατσίνοβιτς»

Σερέτης: «Η διοίκηση είχε προτείνει στον Γιοβάνοβιτς αγορά Γκατσίνοβιτς»

Ο Γιάννης Αλαφούζος φαίνεται πως είχε ανάψει το πράσινο φως στον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να αγοράσει τον Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς εξ αρχής, από τη Χόφενχάιμ, ωστόσο, ο προπονητής του Τριφυλλιού έκρινε υπερβολικό το ποσό του 1,2 εκατ. ευρώ, καθώς θεωρεί ότι μπορεί να βρει καλύτερο με αυτά τα χρήματα.

Αναλυτικά ο Γιάννης Σερέτης γράφει:

«Ο Παναθηναϊκός το είχε… αφήσει το θέμα του Γκατσίνοβιτς. Ουσιαστικά τον είχε… ξεχάσει και ετοιμαζόταν να κάνει νέα προσέγγιση στη Χοφενχάιμ μετά την πώληση του Βέλεθ (και τα 1,2 εκατ. ευρώ που μένουν στο ταμείο από τον Ισπανό).

Λάθος του Γιοβάνοβιτς που δεν ήθελε να τον αγοράσει ο Παναθηναϊκός εξ’ αρχής με 1,2 εκατ. ευρώ, όπως του είχε προτείνει η διοίκηση, θεωρώντας ότι μ’ αυτά τα χρήματα οι Πράσινοι μπορούσαν να βρουν καλύτερο μέσο; Ισως!

Θα εξαρτηθεί από τον αντικαταστάτη του Σέρβου, διότι 2,2 εκατ. ευρώ (μαζί με την ετήσια αμοιβή του) είναι όντως πολλά για τον 28χρονο χαφ που θα ψάξει πια μέσω ΑΕΚ (και δίχως “ευρωπαϊκά” παιχνίδια) τις πιθανότητες επιστροφής του στην Εθνική ομάδα ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Σφάλμα του Παναθηναϊκού που δεν πίεσε τη Χοφενχάιμ τελικά για να αγοράσει ποσοστό των δικαιωμάτων του παίκτη, ενώ υπήρχε αυτή η ιδέα στους διοικούντες; Σίγουρα. Διότι δεν έριξαν όλα τα χαρτιά τους στο τραπέζι.»

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News